tirsdag 25. januar 2011

For en dag!

-Natt til tirsdag 25. januar: Vokner av at det regner som tusan, tenker ikke noe mer på det.
-Kl: 0730. Står opp og gjør meg klar for billettbestilling til Norwegian Woods den 13. juni.
-Kl: 0830: Billetten er i boks :-D
-Kl: 0840: Det regner som et vilt helvett og jeg går inn på stua...
-Kl: 0841: Har hentet alle håndklær og ekstra sengetøy for å demme opp elva som kommer rennende inn under døra.
-Kl: 0855: Løper barbeint til jobben, tryner langflat på glatte fliser underveis og overraskes av et OVERSVØMT fysiobygg. Det sto 3-4 cm vann over hele fysioen og det kom stadig mer.
-Kl 0900-1100: Sender pasienter tilbake der de kom fra og svabrer som en gal med alle de andre fysioene, massøren og en vaktmester, for deretter vaske alle gulv i hele fysioen. Masse vann måtte dyttes ned i innebassenget og resten gikk ut dørene.
-Kl: 1100-1600: Nogenlunde utslitt var vi alle mann, men vi kjørte "normal" drift med noen unntak. Eks ant søkkvåte håndkler blir dratt opp til vaskeriet og nye ble hentet.

Både ute- og innebassenget er nå "ute av drift". Vannstanden i utebassenget som er ca 60 kvm steg med 15-20 cm i løpet av natten og regnskyllet i dagtidlig og begge bassengene er fulle av dritt.
Nå er min egen leilighet nyvasket, nye håndkler hentet pluss en bunsj ekstra håndkler i tilfelle det kommer nytt ekstremregn i natt. 3 håndkler ligger allerede foran døra og flere ligger klare hvis det trengs.

Dette var dagen for å si; For en dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar