lørdag 11. april 2009

Påskeoppdatering!









Oi, litt uryddig bildeinnsetting, har ikke helt kontroll på dessa funksjona, men pytt sann!


Hva har skjedd de siste ukene?

Jo, det ble arrangert en fotballturnering for Fysiostudenter på Dora den 28 mars. Dette var kjempeartig (bra tiltak Anneli!). Det ble brassespark, mange mål, artige målfeiringer, premieringer og en fin dag. De som hadde anledning hadde tilbud om champagnefrokost før turneringen og fest etter=) Desverre så har jeg ikke noen gode bilder fra turneringen da lyssetting i hallen var så som så:S


Den første helga i påska var jeg, Therese, Buster, Thereses utvalgte, Terje og noen kompiser av Terje på hytta til Kjell. Som dere ser på bildene var det slettes ikke vondt å være der. Sola strålte fra skyfri himmel, kara satt i bar overkropp det meste av lørdagen, snøen var råtten som fy, luftgeværet ble prøvd, noe gøy i glasset var det hele tiden og snacksen tøt ut øra på oss til slutt. Skia ble kun brukt fra parkeringsplassen til hytta (hele 2oom), så man kan si vi omfavnet det late og glade liv mens vi var der.
Senere i påsken besøkte jeg Nina i Oslo. Vi beundret Frognerleiligheten, lagde en bedre middag og koste oss noen timer på bar. Litt shopping i Tigerstaden ble det også, ikke noe overveldende, men det forstår de fleste som lever på pæng fra Lånekassa.
Påska har stort sett vært en lat affære i år. Hyttetur, Oslotur, film med Tessa og Ida-Lill, besøk hos besteforeldra, middag med venner fra videregående og en fuktig tur på "byen" i kveld.
Helt på latsiden har jeg foresten ikke liggi, noen joggeturer har det blitt. Kneet oppfører seg eksemplarisk så lenge jeg ikke løper i nedoverbakker=)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar